UNDP Danmark inviterer i samarbejde med Udenrigsministeriet og CARE Danmark til præsentation af rapporten: 'Climate change, Migration and Displacement: the need for a risk-informed and coherent approach', med kommentarer fra talere og en paneldiskussion.
Uafhængige analyser fra AidData viser, at UNDP anses som en af de mest pålidelige og sikre kilder til information om udvikling.
Dansk støtte gør en forskel! Det danske bidrag er med til at forbedre levevilkårene for millioner af mennesker verden over, samt fremme inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst.
I samarbejde med FN's øvrige udviklingsorganisationer hjælper vi lande med at integrere verdensmålene ind i nationale handlingsplaner.
Nyt innovationsevent som led i SDG Accelerator-projektet for at skabe ny forretning med afsæt i FN's Verdensmål.
UNDP vil de næste fire år arbejde for at afskaffe fattigdom i alle dens former, fremskynde strukturelle samfundsforandringer mod bæredygtig udvikling og styrke landes modstandskraft, så de bedre kan modstå kriser.

Vær med

 

Arbejd med os

Arbejd med os

Søg job eller praktikstilling i UNDP

Følg os

Følg os

Følg UNDP Danmarks hverdag på de facebook, twitter og instagram; lær mere om vores arbejde og giv os din mening på de sociale medier

Bliv bæredygtig

Bliv bæredygtig

Læs hvordan du kan blive mere bæredygtig i din hverdag og bidrage til at nå verdensmålene for bæredygtig udvikling inden 2030

UNDP's arbejde i tal

Læs mere

75 millioner

nye vælgere blev registreret i 40 lande

24,7 millioner

mennesker opnåede forbedrede levevilkår

+2 millioner

jobs blev skabt i 98 lande

1.239

kriseberedskabs- og klimatilpasningsplaner blev sat i værk i 58 lande

Læs mere

UNDP Rundt om i verden

Du er her UNDP Danmark Repræsentationskontor
Gå til UNDP globalt